TERMINY WYDAWANIA ŻYWNOŚCI PODPROGRAM 2018

Asortyment przypadający na 1 osobę (grudzień)

1. Filet z makreli w oleju – 2 szt.

2. Cukier biały – 1 szt.

3. Olej rzepakowy – 1 szt.

4. Mleko UHT – 1 szt.

5. Makaron kukurydziany bezglutenowy – 1 szt.

6. Szynka wieprzowa mielona – 1 szt.

7. Pasztet wieprzowy – 1 szt.

8. Groszek z marchewką – 2 szt.

9. Kasza gryczana – 1 szt.

10. Herbatniki maślane – 2 szt.

11. Makaron jajeczny – 4 szt.

12. Fasola biała – 1 szt.

13. Powidła śliwkowe – 2 szt.

14. Buraczki wiórki – 1 szt.

15. Koncentrat pomidorowy – 3 szt.

16. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.

17. Gołąbki w sosie pomidorowym – 2 szt.

 

 

Asortyment przypadający na 1 osobę (listopad)

1. Mleko UHT – 2 szt.

2. Groszek z marchewką – 2 szt.

3. Filet z makreli w oleju – 4 szt.

4. Szynka drobiowa – 1 szt.

5. Cukier biały – 1 szt.

6. Olej rzepakowy – 1 szt.

7. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.