TERMINY WYDAWANIA ŻYWNOŚCI PODPROGRAM 2018
Asortyment przypadający na 1 osobę (maj)
1. Filet z makreli w oleju – 2 szt.
2. Cukier biały – 1 szt.
3. Olej rzepakowy – 1 szt.
4. Mleko UHT – 2 szt.
5. Ryż biały – 1 szt.
6. Szynka wieprzowa mielona – 2 szt.
7. Pasztet wieprzowy – 1 szt.
8. Groszek z marchewką – 2 szt.
9. Kasza gryczana – 1 szt.
10. Herbatniki maślane – 1 szt.
11. Makaron jajeczny – 2 szt.
12. Fasola biała – 2 szt.
13. Powidła śliwkowe – 1 szt.
14. Buraczki wiórki – 1 szt.
15. Koncentrat pomidorowy – 2 szt.
16. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 2 szt.
17. Szynka drobiowa – 3 szt.
Asortyment przypadający na 1 osobę (marzec)
1. Mleko UHT – 1 szt.
2. Szynka wieprzowa mielona – 2 szt.
3. Pasztet wieprzowy – 1 szt.
4. Groszek z marchewką – 1 szt.
5. Makaron jajeczny – 2 szt.
6. Fasola biała – 3 szt.
7. Powidła śliwkowe – 1 szt.
8. Koncentrat pomidorowy – 2 szt.
9. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.
10. Cukier – 1 szt.
11. Olej – 1 szt.
12. Szynka drobiowa – 3 szt.
13. Miód – 1 szt.
14. Kasza gryczana – 1 szt.
Asortyment przypadający na 1 osobę (luty)
1. Filet z makreli w oleju – 2 szt.
2. Mleko UHT – 1 szt.
3. Szynka wieprzowa mielona – 2 szt.
4. Pasztet wieprzowy – 1 szt.
5. Groszek z marchewką – 2 szt.
6. Herbatniki maślane – 1 szt.
7. Makaron jajeczny – 1 szt.
8. Fasola biała – 3 szt.
9. Powidła śliwkowe – 2 szt.
10. Buraczki wiórki – 1 szt.
11. Koncentrat pomidorowy – 3 szt.
12. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.
13. Ryż biały – 2 szt.
14. Szynka drobiowa – 3 szt.
Asortyment przypadający na 1 osobę (grudzień)
1. Filet z makreli w oleju – 2 szt.
2. Cukier biały – 1 szt.
3. Olej rzepakowy – 1 szt.
4. Mleko UHT – 1 szt.
5. Makaron kukurydziany bezglutenowy – 1 szt.
6. Szynka wieprzowa mielona – 1 szt.
7. Pasztet wieprzowy – 1 szt.
8. Groszek z marchewką – 2 szt.
9. Kasza gryczana – 1 szt.
10. Herbatniki maślane – 2 szt.
11. Makaron jajeczny – 4 szt.
12. Fasola biała – 1 szt.
13. Powidła śliwkowe – 2 szt.
14. Buraczki wiórki – 1 szt.
15. Koncentrat pomidorowy – 3 szt.
16. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.
17. Gołąbki w sosie pomidorowym – 2 szt.
18. Kabanosy – 3 szt.
Asortyment przypadający na 1 osobę (listopad)
1. Mleko UHT – 2 szt.
2. Groszek z marchewką – 2 szt.
3. Filet z makreli w oleju – 4 szt.
4. Szynka drobiowa – 1 szt.
5. Cukier biały – 1 szt.
6. Olej rzepakowy – 1 szt.
7. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.