TERMINY WYDAWANIA ŻYWNOŚCI PODPROGRAM 2018

Asortyment przypadający na 1 osobę (maj)

1. Filet z makreli w oleju – 2 szt.

2. Cukier biały – 1 szt.

3. Olej rzepakowy – 1 szt.

4. Mleko UHT – 2 szt.

5. Ryż biały – 1 szt.

6. Szynka wieprzowa mielona – 2 szt.

7. Pasztet wieprzowy – 1 szt.

8. Groszek z marchewką – 2 szt.

9. Kasza gryczana – 1 szt.

10. Herbatniki maślane – 1 szt.

11. Makaron jajeczny – 2 szt.

12. Fasola biała – 2 szt.

13. Powidła śliwkowe – 1 szt.

14. Buraczki wiórki – 1 szt.

15. Koncentrat pomidorowy – 2 szt.

16. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 2 szt.

17. Szynka drobiowa – 3 szt.

 

 

 

 

Asortyment przypadający na 1 osobę (marzec)

 

1. Mleko UHT – 1 szt.

2. Szynka wieprzowa mielona – 2 szt.

3. Pasztet wieprzowy – 1 szt.

4. Groszek z marchewką – 1 szt.

5. Makaron jajeczny – 2 szt.

6. Fasola biała – 3 szt.

7. Powidła śliwkowe – 1 szt.

8. Koncentrat pomidorowy – 2 szt.

9. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.

10. Cukier – 1 szt.

11. Olej – 1 szt.

12. Szynka drobiowa – 3 szt.

13. Miód – 1 szt.

14. Kasza gryczana – 1 szt.

 

 

Asortyment przypadający na 1 osobę (luty)

1. Filet z makreli w oleju – 2 szt.

2. Mleko UHT – 1 szt.

3. Szynka wieprzowa mielona – 2 szt.

4. Pasztet wieprzowy – 1 szt.

5. Groszek z marchewką – 2 szt.

6. Herbatniki maślane – 1 szt.

7. Makaron jajeczny – 1 szt.

8. Fasola biała – 3 szt.

9. Powidła śliwkowe – 2 szt.

10. Buraczki wiórki – 1 szt.

11. Koncentrat pomidorowy – 3 szt.

12. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.

13. Ryż biały – 2 szt.

14. Szynka drobiowa – 3 szt.

 

 

 

 

Asortyment przypadający na 1 osobę (grudzień)

1. Filet z makreli w oleju – 2 szt.

2. Cukier biały – 1 szt.

3. Olej rzepakowy – 1 szt.

4. Mleko UHT – 1 szt.

5. Makaron kukurydziany bezglutenowy – 1 szt.

6. Szynka wieprzowa mielona – 1 szt.

7. Pasztet wieprzowy – 1 szt.

8. Groszek z marchewką – 2 szt.

9. Kasza gryczana – 1 szt.

10. Herbatniki maślane – 2 szt.

11. Makaron jajeczny – 4 szt.

12. Fasola biała – 1 szt.

13. Powidła śliwkowe – 2 szt.

14. Buraczki wiórki – 1 szt.

15. Koncentrat pomidorowy – 3 szt.

16. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.

17. Gołąbki w sosie pomidorowym – 2 szt.

18. Kabanosy – 3 szt.

 

 

Asortyment przypadający na 1 osobę (listopad)

1. Mleko UHT – 2 szt.

2. Groszek z marchewką – 2 szt.

3. Filet z makreli w oleju – 4 szt.

4. Szynka drobiowa – 1 szt.

5. Cukier biały – 1 szt.

6. Olej rzepakowy – 1 szt.

7. Ser podpuszczkowy dojrzewający – 1 szt.